Oppdatert 02.06.2022

ANP Invest porteføljen består nå av tre enkeltaksjer, ett globalt indeksfond og et utvalg krypto jeg har tro på for fremtiden. Porteføljen oppdateres en gang pr.mnd.

Nyheter: Siden sist har jeg solgt KLP Fremvoksende Markeder Indeks 2, og satt hele beholdningn i Tesla. Grunnen er ganske enkelt at jeg har troen på at Tesla har en moat i forhold til andre teknologiselskap for fremtiden.

Første Mai startet jeg i ny 100% stilling, og jeg vil derfor endelig kunne allokere et fast beløp på mellom 6-9 lapper pr. mnd. Disse vil i hovedsak bli satt i indeksfondet.

Spart Mai – kr.75000

Fordeling – Krypto

TOTALT: 1 564 794 – 1 437 352,64

Totalt er formuen min ned kr. 127 441,36 siden forrige oppdatering.

Mitt mål og ønske er å ha en enkel og litt fokusert portefølje da jeg synes jeg er kommet litt sent igang med investering. Om denne strategien er for aggressiv (den vil iallfall være volatil) vil jo vise seg, men jeg står 100% inne for den og jeg gleder meg til å oppdatere deg på veien videre.

Enkeltaksjene mine består av noen få utvalgte norske vekstaksjer i sektorer jeg har tro på i fremtiden.

Tidshorisonten på hele porteføljen er i utgangspunktet for alltid (i allefall 25+++ år).

Les mer om hvert enkelt innehav under.

Klp Aksje Global Indeks V

NEL

Microstrategy

Tesla

Om min eksponering mot krypto.

Hovedgrunnen til at jeg holder kryptovaluta er ganske enkelt fordi jeg har tiltro til at teknologien rundt krypto blir bedre og bedre og at det etterhvert blir mer kurant å kunne bruke de forskjellige valutaene til andre ting.

Les mes om bakgrunnen for min økte kryptoeksponering her.

All krypto kjøpes gjennom Binance, (min referral lenke for Binance, som gir deg 10% rabatt om du bruker den) som fungerer litt på samme måte som Oslo Børs, bare for krypto valuta. Noe av beholdningen er delegert til steder der jeg får renter på den.

Om du er interessert i krypto, linker jeg til noen av de resursene jeg selv bruker for å holde meg oppdatert i dette markedet.

Bitcoin Is Hope

Krypto For Hele Kongeriket

Invest Answers

Coin Bureau

Wealthy Value

Disclaimer: Denne porteføljen er helt og holdent satt sammen utifra min strategi og passer meg, og det er derfor ikke sikkert at den vil passe deg, så gjør dine egne vurderinger FØR du investerer.

Her kan du lese mer inngående om min investerings filosofi og strategi.

Mvh ANP Invest