Passiv inntekt er digg, og fullt mulig, også for deg.

Passiv inntekt er drømmen til mange som ønsker større økonomisk frihet og i dette innlegget skal jeg fortelle deg hvordan jeg tjener penger uten (nesten) å løfte en finger.

Lenge har jeg grublet på hvordan jeg kan oppnå dette og etter å ha søkt rundt på nettet kom jeg over affiliate markedsføring, som betyr at en promoterer andre sine produkter eller tjenester mot at en får en prosentandel av det det koster som takk for hjelpen.

Dette er en glimrende mulighet til å skaffe seg en passiv inntekt på som kan være med til å bidra til å spe på økonomien, og gi mere frihet til f.eks. investeringer i aksjemarkedet, bygge buffer, spare til ferie eller andre ting.

Rett før jul kom jeg over en plattform som heter Gumroad, dette er en plattform der folk selger forskjellige kurs ut i fra kunnskap og ferdigheter de måtte ha.

I lang tid har jeg hatt lyst til å lære meg litt forskjellige inntektsbringende ferdigheter, som å lage hjemmesider (ja, jeg lager hjemmesider, men denne siden er laget før jeg lærte det skikkelig) og å skrive e-bøker, og det var akkurat dette jeg fant på denne plattformen.

Ettersom jeg ikke gidder å gå mer på skole for å få en utdannelse har jeg valgt å lære meg å lage hjemmesider, å formidle gjennom tekst og lage mine egne kurs som jeg kan selge, i tillegg som jeg kan bruke affiliate muligheten til få noen ekstra kroner her og der.

Planen er å bruke alle disse pengene til å investere i aksjemarkedet og i skrivende stund har jeg tjent over 2000 kroner, fordelt over affiliate markedsføring og salg av egne kurs.

Alle bildene under er fra folk som har kjøpt kurs igjennom mine affiliate lenker.

Prosentandelen som affiliate på Gumroad ligger på 50/50 (noen ganger mer) så om en står litt på og får dette til å rulle, kan det være gode penger å hente.

Alt du behøver å gjøre er å lage deg en konto på Gumroad, kjøpe et kurs du finner intresant, bruke og lære deg innholdet.

Etterpå sender kan du sende en beskjed til vedkommende du har kjøpt kurset fra med beskjed om at du ønsker å være affiliate, der du da vil få en egen link som du kan dele over alt der det er mulig og vipps så er du i gang med å bygge en passiv inntekt som du kan skalere i det uendelige.

Om du ikke har en PayPal konto er det veldig enkelt å opprette en. Det som er viktig er at det må være samme e-mail som på Gumroad kontoen.

Leave a Comment