Finnes det gode grunner til å velge alternativ bolig ?

Som dere kanskje allerede vet så har jeg ingen intensjoner om å eie hus igjen, jeg vil heller leie for å ha muligheten til å pakke alt, bryte opp og starte et nytt sted.

Kanskje er det frykten for å gro fast som gjør at jeg heller ønsker å leve på denne måten.

Samtidig er jeg også veldig stedbundet, forstått på den måten at når jeg er ferdig på jobb for dagen så liker jeg heller å være hjemme enn å dra ut på trening/besøk osv. om kvelden, en liten hjemmegris om du vil.

Selvsagt tenker jeg på barna oppi alt dette som ikke vokser opp i eget hjem og jeg slår meg litt i hodet innimellom pga. dette, jeg må bare akseptere at mine valg tidligere i livet pluss samlivsbrudd idag har fått konsekvenser når det gjelder dette.

Men samtidig tenker jeg også at mennesket i utgangspunktet er nomader og ikke har vert stedbundne på samme måte som i dag siden vi startet med jordbruk for ca.10.000 år siden.

I en alder av 45 år og alenefar ser jeg heller ikke poenget i å stifte en solid gjeld bare for å eie noe eget som jeg ikke vil ha tid til å bo i pga.jeg skal jobbe som en gal for å betale for herligheten, så derfor er alternativ bolig et interessant tema for meg.

Min erfaring sier også at med det å eie hus/leilighet baller det på seg, med forsikring, strøm, eiendomsskatt, vedlikehold osv.osv.

Prøver å tenke på muligheter til alternativ bolig når barna en gang flytter ut. Seilbåt er en mulighet og Yurt er en annen, eller kollektiv for den saks skylds.

Flytte til et land i asia eller er et annet sted som er billig å bo og leve i er et annet…. eller kanskje satse på å finne en kvinne som er stinn av gryn🤪 #golddigger

🙈

Fremtiden vil vise, og inntil da er mitt valg å leie bolig og å fortsette å kjøpe assets som med tiden vil gjøre meg sterkere i stand til å gjøre det jeg virkelig ønsker….å eie min egen tid.

Har du bestemt deg for hvordan du ønsker å leve i fremtiden og har du vurdert alternativ bolig ?

Takk!

🙏

Mvh ANP Invest