Guidet meditasjon med JL Collins, for nedgang i aksjemarkedet.

Da jeg leste The Simple Path To Wealth av JL Collins forstod jeg at alt jeg egentlig behøver å gjøre med mine investeringer er å konsentrere meg om å fylle på mine to indeksfond hver eneste måned og ikke bry meg om all støyen jeg utsettes for i nyhetene om at økonomien kollapser osv.

Som investorer liker vi alle sammen at pengehaugen vår vokser, uansett hvordan du investerer, i enkeltaksjer, indeksfond eller lignende. Men, pipen får ofte en annen lyd når vi hører og ser at det er nedgang i markedet og vi blir gjerne usikre og redde, og gamle fraser om at en vil miste alle pengene sine kommer opp med fornyet styrke.

Ps. affiliate lenke vedr. spareappen Kron.

Resultatet av dette kan i verste fall være at en selger i panikk for å unngå fullstendig katastrofe. Men, historien forteller oss at markedet alltid henter seg inn igjen, og det smarteste er derfor å ikke gjøre noen verdens ting.

Dette er selvsagt lett å si, men kan være vanskeligere å holde fast i og gjennomføre, men dette er faktisk det viktigste en gjør, i alle fall om en har et langsiktig perspektiv på sparingen sin.

Jonathan og Brad fra ChooseFI har en superflott podcast med utrolig mye bra for den som er interessert i sparing, investering og større økonomisk frihet og derfor er det ingen tilfeldighet at jeg spesielt velger denne episoden her, fordi den omhandler akkurat denne problematikken, som vi alle på ett eller annet tidspunkt og på en eller annen måte skal ta stilling til.

Mange har prøvd meditasjon for å gjenvinne ro og balanse i livet sitt, men aldri har jeg hørt en guidet meditasjon på akkurat dette emnet her, lytt og slapp av;-)

The JL Collins´Stock series er et godt sted å starte om du er nysgjerrig på investering.

Se også videon fra JL Collins intervju ved Google.

Om du er nysgjerrig på hvor jeg plasserer mine sparepenger kan du trykke her.

Hvordan er ditt tankesett rundt dine egne sparepenger og nedgangstider i markedet ?

Mvh ANP Invest

Leave a Comment